Thailanda este cea mai vizitată destinație turistică din Asia de Sud-Est și este ușor de înțeles de ce. Cu un peisaj geografic deosebit de variat – munți, jungle, plaje incredibile și un peisaj cultural care oferă atât simplitatea rurală, cât și luxul modern, Thailanda este unu dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. În plus, este incredibil de ușor să vă bucurați de toate fără a cheltui prea mult!

  • Transport

Se poate ajunge în Thailanda cu avionul, fie în Bangkok, în nord, fie în Phuket, în sud, deoarece multe companii aeriene asiatice oferă servicii pentru cel puțin una din aceste două locații. De asemenea, este posibil să călătorești rutier din țările învecinate, însă procesul de ștampilare a pașaportului poate dura până la trei ore! În orice caz, veți avea nevoie de viză thailandeză înainte de a intra în țară.

Tuk-tuks și microbuzele sunt populare pentru deplasări, iar sistemul de autobuz BKS este ieftin, fiabil și relativ confortabil. Lăsați condusul pe mâna profesioniștilor: drumurile thailandeze sunt periculoase!

Bangkok. Next stop; Taipei.

  • Cultură

Thailanda nu a fost niciodată controlată sau colonizată de o putere străină, iar cultură indigenă a fost bine păstrată. Budismul joacă un rol important în viața de zi cu zi a poporului său și nu este neobișnuit ca tinerii să petreacă o perioadă de timp într-un templu asemeni călugărilor. O atitudine distractivă, temperamentul liniștit și capacitatea de a munci prin joc sunt subliniate de conceptul thailandez numit ”sanuk”.

Beautiful Reflection!! Floating Lanterns Festival, Loy Krathong. Chiang Mai, Thailand

  • Mâncare

Mâncarea, bineînțeles, este impecabilă și puteți găsi locuri de servit masa în bucătării de lux sau puteți încerca și târgurile stradale, care sunt o necesitate. Noodles picanți, curry de nucă de cocos, pește proaspăt, fructe și legume delicoase puteți găsi la orice pas.

Stâlpii de pe stradă sunt, de obicei, destul de sanitari, dar ar trebui să evitați să beți apa de la robinet; încercați apă de nucă de cocos răcoritoare pentru a vă hidrata instant.

At a Floating market in Thailand one can find all the ingredients to create the Authentic Asian Flavor found in Thai Cooking #TKeveryDay

  • Locuri de explorat

Siam Niramit Phuket – Această trupă de teatru din Phuket prezintă cultura și istoria Thailandei prin animale vii, acrobație, pirotehnică și dans!

Koh Phangan – Una dintre cele mai populare insule din Thailanda de Sud; perfectă pentru snorkeling, canotaj, surfing și scufundări. Este, de asemenea, renumită pentru petrecerile sale de Lună plină din Haad Rin.

My dear ones, the last days have been so very special. In the last Monday Update I had already told you just how much...

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici