Honduras este o țară aflată în America Centrală și se numără printre cele mai sărace state din America Latină, ceea ce o face să devină o destinație ideală pentru o vacanță cu un bugaet nu foarte mare. Dacă și tu plănuiești o vacanță în acest loc minunat, iată câteva sfaturi utile:

  • Cea mai bună perioadă pentru vacanță

Cele mai ieftine momente în care poți vizita Honduras sunt în timpul sezonului ploios. Cel mai bun moment este, probabil, noiembrie-februarie. În ciuda înălțimii mari în multe părți ale țării, va fi destul de cald aici!

  • Ce trebuie să ai în bagaj

Aduceți cu voi un pulover ușor. Chiar dacă temperatura nu pare prea scăzută și nu este vânt, se pare că temperaturile scad pe timp de noapte. Veți găsi destul de multe lucruri importante de care aveți nevoie aici.

Ar trebui să aduceți o lanternă mică (poate una atașabilă unui breloc) în cazul în care electricitatea se stinge noaptea. Veți avea nevoie de ea pe stradă și unde locuiți dacă nu au un generator.

Hello, Honduras! 10 Things to do in the Jungle

  • Lucruri mai puțin plăcute

Datorită ploilor, energia electrică și apa sunt disponibile doar aproximativ jumătate din timpul. Hotelul poate avea un rezervor pe acoperiș, astfel încât să puteți spăla toaleta și să faceți dușuri atunci când aveți nevoie.

Dacă aveți noroc, hotelul ar putea avea, de asemenea, un generator, deoarece electricitatea pică frecvent, indiferent de ploi. Drumurile din oraș sunt adesea închise. Ruinele Copan au fost închise câteva zile, în timp ce comunitatea indigenă a protestat împotriva guvernului. Fiți răbdători și înțelegători. Totul face parte din aventură!

Roatan, Honduras #roatan #honduras

Unul dintre cele mai mari sfaturi de călătorie pentru Honduras este să fiți conștienți că nu este cel mai sigur loc din lume. Un camion care livrează produse la un magazin alimentar primește, de exemplu, o escortă înarmată. Gărzile înarmate sunt întotdeauna postate în afara băncilor cu detectoare metalice de mână, etc.

Furtul este probabil cea mai mare preocupare în această zonă. Luați cât mai puțin posibil cu voi și încercați să nu arătați ca un turist. De asemenea, ține-ți portofelul într-un loc sigur.

Și dacă puteți trece peste toate aceste lucruri mai puțin plăcute cu o doză de calm și relaxare, atunci vacanța voastră în acest loc va fi cu totul una de neuitat.

Roatán, Honduras | "PARADISE" by Kyle Franklin Neuberger, via 500px.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici