1. Australia

Sydney și faimosul Opera House sunt destinații populare, dar există atât de multe alte locuri de văzut în Australia, altele decât cel mai mare oraș al națiunii! Alte exemple includ Great Barrier Reef și Uluru (cunoscută și sub numele de Ayers Rock) – o piatră gigantică, cunoscută ca fiind una dintre cele mai recunoscute repere naturale din Australia.

Orașul de coastă Melbourne are de asemenea multe lucruri unice de explorat și de văzut, cum ar fi Arcade Block, Valea Yarra și Altarul Memoriei.

Stradbroke Island, Queensland

2. Noua Zeelandă

Evaluată în mod constant una dintre cele mai sigure țări din lume, peisajul deosebit din Noua Zeelandă și oamenii prietenoși care locuiesc aici fac din această insulă un loc perfect pentru o vacanță de vis! Degustarea vinului, explorarea Mt. Cook National Park și observarea minunatei priveliști a Queenstown-ului din Vârful Bob sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura pe insulă. Pentru un stop de cultură maori indigenă în Noua Zeelandă, opriți de Muzeul Auckland pentru un concert tradițional Maori.

Abel Tasman National Park, Nelson, New Zealand

3. Cuba

Mașinile vintage și clădirile cu pereți în culori vibrante arată cât de unică și diversă este cultura Cubei! De la orașul colorat Trinidad până la vechea Havana istorică, există o mulțime de activități de făcut și atracții de văzut. Nu ratați orașul de coastă Cienfuegos și asigurați-vă că nu ratați spectacolele pline de muzică și de dans.

Havana, Cuba by Sezgi Olgac

4. Islanda

Islanda nu este primul loc care îți vine în minte atunci când te gândești la „destinații insulare”, dar are toată frumusețea unei localități tropicale. Plajele cu nisip negru, lumina nordică uluitoare și cascadele impresionante sunt toate menite să transforme Islanda într-o destinație de vis. O baie în Laguna Albastră este o necesitate absolută și se află la doar 40 de minute de mers cu mașina de la aeroportul din Reykjavík, astfel încât este accesibilă tuturor vizitatorilor.

The Nordic island of Iceland has become an incredibly popular place to travel in recent years. If you haven't gotten a chance to visit the country's spectacular nature, now is the time.

5. Japonia

Capitala Japoniei ar putea fi unul dintre cele mai divergente orașe din punct de vedere cultural – o combinație perfectă a tradiției și modernității. Printre atracțiile minunate ale orașului Tokyo se numără Templul Asakusa Kannon, Turnul din Tokyo și Palatul Imperial Plaza. Să mănânci singur și să participi la activitățile zilnice fără un partener este foarte normal în această țară, așa că nu trebuie să te simți prost dacă nu ai un partener de drum.

The pagoda of Seigantoji and Nachi no Taki Waterfall ~Japan |

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici