Plajele de vis, mările cu apă cristalină și calduță, peisajele luxuriante și soarele nesfârșit – acestea sunt unele dintre ingredientele de top ale vacanței tropicale ideale. Dar fiecare destinație oferă propriile farmece, așa că apare întrebarea : care este destinația perfecta. Din Asia în Australia și din SUA în Caraibe, această listă de locuri fierbinți de vacanțe tropicale acoperă unele dintre cele mai frumoase insule din lume, precum și idei de lucruri distractive și destinații pentru toate bugetele, indiferent dacă căutați un un bungalou deasupra apei din Bora Bora sau o cabană de bambus pe o plajă din Bali.

 

Bora Bora este paradisul chinezesc al Pacificului de Sud. Această insulă luxuriantă și dramatic de frumoasă din Polinezia Franceză este brăzdată de palmieri de nucă de cocos de-a lungul plajelor, iar bungalourile de lux se împletesc peste apele cristaline, unele cu podea din sticlă, astfel încât să puteți privi în mare.

Riviera Maya, Mexic. Dacă sunteți în căutarea unor plaje frumoase, cultură, și bucătărie deosebită, toate la un preț accesibil Riviera Maya din Mexic este o alegere excelentă. Pe vârful peninsulei Yucatán, de-a lungul coastei Caraibelor, Riviera Maya cuprinde destinațiile stațiunii Cancún, Playa del Carmen și insula Cozumel. Înotul cu delfini, scufundări, snorkeling și pescuitul sunt activități populare în aceste ape calde și limpezi, iar vânătorii de cultură pot explora ruinele vechi magnifice din Tulum.

Maldive. Cele 26 de atoluri naturale din Maldive emană o frumusețe aproape suprarealistă datorată, în mare parte, apelor albastre luminoase care le înconjoară. Maldive este destinația preferată de către cei care vor să aibă parte de liniște și peisaje superbe și asta pentru că 99% din Maldive este apă. Diving-ul și snorkeling-ul sunt de clasă mondială aici, iar Maldive este, de asemenea, o destinație de top pentru surfing cu cele mai populare puncte în Atolls de Nord și Sud Male.

Aitutaki, Insulele Cook este o destinație de vis. Binecuvântat cu o lagună luminată de apă, plaje sublime cu palmieri și unii dintre cei mai prietenoși oameni din Pacificul de Sud, Aitutaki bate toate destinațiile pentru o vacanță exotică perfectă. Rarotonga este cea mai mare din Insulele Cook, și principala poartă turistică, dar Aitutaki, situate la un zbor de 45 de minute distanță, este bijuteria arhipeleagului. Înotul, snorkelingul, caiacul și pescuitul sunt fantastice, iar insula oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura de satul traditional.

De asemenea recomandăm și următoarele destinații :

Kaua’i, Hawaii,

Insulele Mamanuca, Fiji,

St Barts, Caraibe,

Abacos, Bahamas,

Ambergris Caye, Belize,

Republica Dominicana,

Bali, Indonezia,

Port Douglas, Australia,

Coasta Andaman, Thailanda,

Peninsula Nicoya, Costa Rica.

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici