Laos este o bijuterie ascunsă printre vecinii săi mai populari din China, Thailanda, Cambodgia și Vietnam. Diversitatea sa culturală bogată provine de la cele 49 de grupuri etnice care influențează produsele alimentare, artele, obiceiurile și festivalurile din țară.

Țara este împărțită în regiuni nordice, centrale și sudice, fiecare cu peisaje sale luxuriante și o atmosferă primitoare. Habitatul junglei nealterate din Laos vă ajută să vedeți în timpul călătoriei dumneavoastră un elefant care se plimba liber în timp ce luați micul dejun.

Cele mai bune experiențe din Laos sunt cele prin care aveți interacțiune cu localnicii și viața lor de zi cu zi. Puteți explora, de asemenea, numeroasele situri naturale, culturale și istorice, precum și câteva situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO, cum ar fi Complexul Wat Phou și orașul vechi Luang Prabang.

Cel mai bun moment pentru a vizita Laos este din noiembrie până în februarie deoarece excursiile cu barca nu sunt disponibile în sezonul uscat.

Cascada Kuang Si din Luang Prabang este una dintre cele mai uimitoare cascade din Laos. Cascada coboară în trei trepte și are o cădere de până la 50 de metri. Sub cădere se află o serie de bazine ideale pentru înot.

Nu va dura mult timp până să observați cafeaua Sinouk.  Laos este furnizorul uneia dintre cele mai proaspete cafele pe care le veți gusta vreodată. O excursie la plantația Sinouk Coffee din sudul Laosului, de-a lungul Podișului Bolaven, este o experiență pe care nu o veți uita. Faceți un tur pentru a afla despre plantare și prăjire. Fanii adevărați ai cafelei pot sta la Sinouk Coffee Resort în incintă pentru a se trezi cu aroma de cafea proaspăt preparată de Lao Arabica, care se scurge prin grădini.

Datorită numărului mare de etnii care alcătuiesc populația din Laos, un tur al capitalei Vientiane este o modalitate ideală de a înțelege istoria și cultura țării. Un tur al orașului vă va duce la principalele atracții turistice ale orașului, inclusiv Monumentul Patuxay, Wat Si Saket, Wat Phra Keo și Parcul Buddha. Dacă timpul permite, centrul de vizită COPE din Vientiane merită o oprire. Pentru o excursie distractivă în zonă, asigurați-vă că veți experimenta piața de noapte Vientiane.

 

Sanctuarul elefanților din Luang Prabang este o instituție educațională dedicată reabilitării și protecției elefanților asiatici din Laos. Facilitatea oferă, de asemenea, locuri de muncă sătenilor. Un tur de o zi prin satul Elephant vă permite să interacționați cu animalele mari, dar de asemenea vă permite să călătoriți și să învățați cum să vă îngrijiți și să vă scăldați cu elefantul.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici