Luna de miere este un moment foarte important în viața unui cuplu. Este vital să alegeți o destinație bună pentru luna de miere, deoarece nu știți niciodată când veți avea ocazia să faceți vă bucurți de o asemenea vacanță alături de persoana iubită. Unii oameni sunt aventuroși, unii sunt iubitorii de petreceri, în timp ce alții sunt doar romantici.

Iată o listă cu cele mai bune destinații pentru luna de miere pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când vă planificați această vacanță:

Eleveția

Este o țară la fel de frumoasă precum în reviste și filme. Locul vă surprinde cu peisaje naturale, hoteluri frumoase și alte lucruri ce țin de natură. Dacă vă place muntele, dar apreciați civilizația din oraș, Elveția este destinația perfectă.

Lauterbrunnen, Heaven on Earth

Monaco

Este a doua cea mai mică țară din lume, dar suprafața nu contează atunci când vine vorba despre tărâm minunat, care te fascinează cu oamenii, cultura și activitățile lor. Situat la Riviera Franceză din Europa de Vest, locația și granițele mediteraneene sunt suficiente pentru a crea o atmosferă romantică.

Luxe : Monaco ~ is a sovereign city-state located on the French Riviera in western Europe.

Maldive

A devenit un loc de top în ultima vreme în ceea ce privește alegera destinației pentru luna de miere, si nu degeaba! Marea cristalină, atmosfera, și aromele pe care le întâlnești acolo sunt de neuitat. Un alt plus al acestui loc, care nu poate fi trecut cu vederea, este industria spa. Pe lângă plaje și resorturi exotice, te poți relaxa și în centrele spa.

Rückzug zu den Ayada Maldives #ayada #maldives #ruckzug

Santorini

Este un oraș ideal pentru o excursie romantică. Ape frumoase de cristal, apusuri de soare foarte romantice și toate acestea în mijlocul frumuseții Greciei. Descoperiți dragostea, cultura și mitologia Greciei împreună cu partenerul vostru și bucurați-vă de frumusețea lor în fiecare zi.

 Santorini island, #Greece #honeymoon #ideas

Madagascar

Poate părea un loc aventuros la început, este adevărat.  Dar cine spune că romantismul nu poate fi găsit într-o țară exotică? Cu plaje numeroase și o gamă largă de sporturi și specii de animale este greu să nu vă bucurați de timpul petrecut acolo și să nu explorați un pământ nou cu partenerul vostru.

Tsarabanjina Madagascar: secluded beach

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici