• Japonia este o țară scumpă

Japonia este extrem de costisitoare. Totul este scump, inclusiv cazare, hrană, transport, haine, articole de toaletă și bunuri personale. Deci primul sfat este sa iei cu tine tot ce ai nevoie din tara ta de origine. Încercați să evitați cumpărăturile în Japonia – cu excepția suvenirurilor.

  • Cazare

Cele mai ieftine spații de cazare pe care le veți găsi sunt la minshuku (pensiuni) și la hoteluri capsulă (numai pentru bărbați). Cele mai mici prețuri presupun 50 de euro pe noapte.

  • Mâncare

Dacă puteți trăi numai cu supă de tăiței (udon sau soba) sau orez (boluri de orez cu carne deasupra), acesta este cel mai ieftin mod de a mânca. Pe lângă acestea, trebuie să știți că japonezii au o varietate excelentă de mâncăruri sănătoase! Desigur, gătitul acasă este mai convenabil decât mâncatul în oraș.

@lizziecullen6

  • Transport

Transportul este atât de scump în Japonia, încât companiile plătesc pentru angajații lor tichete de transport lunare.

  • Ce să nu faci în Japonia

Nu aătați oamenii cu degetul și și nu le atingeți capetele.

Nu mâncați în public, inclusiv în autobuze, metrou și trenuri. Trenurile de lungă distanță sunt complet diferite. Pasagerii iau prânzuri la cutie și mănâncă la bord. O mare varietate de mâncăruri sunt disponibile la gară.

Nu vă îngrijiți în public, inclusiv pieptănarea părului sau tăierea unghiilor. Japonezii vor fi îngroziți de aceste lucruri.

Există o mulțime de etichete sociale complicate și obiceiuri interpersonale. Dar japonezii nu se așteaptă ca oamenii din afară să le înțeleagă, așa că ești practic nevoit să te supui acestor reguli.

  • Ce să faci în Japonia

Experimentați o sento (baie publică). Mergeți la un onsen, de preferat în munți și beți sake dintr-o ceașcă de lemn pătrată, vizitați un castel, un templu, un palat regal, vedeți un spectacol tradițională – Kabuki, Puppet sau participați la o ceremonie de ceai și încercați ceai verde și prăjituri dulci japoneze sau participați la un festival de la Kyoto.

  • Ce nu trebuie să ratezi în Japonia

Kyoto! Acest oraș minunat și cu totul deosebit găzduiește nu mai puțin de 2000 de temple, altare și grădini, ceea ce îl face să devină destinația perfectă pentru o vacanță în Japonia.

Statue Stairs, Kyoto, Japan. I'm gonna see you soon!!! :D Checkout www.tripcapsule.net for more travel tips and stories :)

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici