Unul dintre cele mai bune lucruri auzite despre Scoția este faptul că turiștii au parte de diversitate aici. Zonele rurale, orașele pline de viață, vârfurile de munte înghețate și satele fermecătoare combină toate gusturile pentru a oferi o destinație excelentă de vacanță, fie că sunteți în căutarea unei relaxări, a unei descoperiri culturale sau pentru a trăi o aventură. Dacă încă nu sunteți tentați de această țară atrăgătoare, verificați lista noastră de motive pentru a vizita Scoția cât mai repede posibil!

  1. Peisajele

Scoția găzduiește unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Marea Britanie. Peisajul se schimbă deodată de la dealuri și munți până la plaje cu nisip alb.

  1. Este incredibil de aproape …

… prea aproape pentru a nu merge.  Scoția este o destinație fantastică pentru călători, iar cei nerăbdători, dar dornici de a vedea ceva surpinzător pot ajunge aici rapid.

  1. Lista activităților continuă ..

Există o mulțime de modalități de a explora Scoția; pe jos, cu bicicleta, cu barca și chiar pe schiuri. De fapt, mulți oameni nu își dau seama că puteți schia în Scoția! Data viitoare când vă gândiți să schiați în Alpi – nu vă mai deranjați, puteți veni aici. Există, de asemenea, mai multe sporturi relaxante pe care le puteți practica aici, precum pescuitul și golful

  1. Viața sălbatică

Scoția găzduiește o mulțime de faune diferite. Cerbul, vacile de munte, vidrele, puffinii, veverițele roșii, sigiliile, balenele și delfinii sunt toate din viața sălbatică nativă pe care o puteți vedea în Scoția.

  1. Arhitectura uimitoare

De la Art Deco Mackintosh la Zaha Hadid, Scoția are un amestec de arhitecturi parcă de sărbătoare. În orașe, veți găsi, clădiri baronice și clădiri gotice impresionante, mănăstiri vechi, biserici și catedrale deosebite, monumente istorice, vechi ruine, castele și poduri impresionante.

  1. Evenimente de renume mondial

În timp ce nu putem garanta o vreme bună, vă putem asigura că Scoția are un eveniment pentru fiecare gust!

  1. Castele magnifice

Scoția are o mulțime de castele diferite. Recomandarile noastre de top sunt Castelul Dunrobin, care te va face sa te simti ca si cum ai scapat in Franta. Această casă în stil castel este una din cele mai vechi case din Marea Britanie, locuite de la începutul anilor 1300. Există, de asemenea, șansa de a descoperi locația de basm a Castelului Craigievar, foarte inspirat, care a servit drept sursă de inspirație pentru Castelul Cenusareasa al lui Walt Disney.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici