Încercați să găsiți locul perfect pentru relaxare după nebunia unei nunți ? Îndiferent de buget, consultă lista noastră și cu siguranță vei găsi destinația perfectă pentru tine și partenerul tău.

 

Bora Bora, Polinezia franceză

Este dorința fiecăruia ca în luna de miere să avem parte de ape cristaline, munți pitorești și un recif de corali în care se învârt pești colorați cu care ne putem fotografia. Nu e de mirare că pentru că respectă toate aceste cerințe Bora Bora a fost votată recent de către US News and World Report cea mai bună destinație pentru luna de miere. Pentru o vacanță de neuitat cazati-vă la Complexul Four Seasons Bora Bora unde prețul pe noapte începe de la 919 de dolari, însă va merita pentru că hotelul este situate pe un recif de corali înconjoară o lagună turcoaz.

Bali, Indonezia

Bali este destinația perfecta deoarece aduce în sejurul tău nu doar soarele, nisipul, valurile si luxul, dar și excursiile la munții vulcanici, pădurile verzi si evadarea în locuri încă neexplorate. Locul are un aer romantic datorită plajelor frumoase care fac să dispară problemele cotidiene. Dacă ajungeți în zonă luați-vă o excursie la templul Pura Luhur Uluwatu pentru a avea parte de una dintre cele mai uimitoare vederi la apusul de soare din lume. Apoi, stați la spectacolul de dans spectaculos.

Sonoma, California

Iubitorii de lux pot veni aici pentru a se desfăta pentru că vor găsi un vin de clasă mondială, mâncăruri delicioase și peisaje de neegalat – tot ce aveți nevoie pentru o lună plină de miere. Vă recomandăm cazarea la Forest Forest’s Farmhouse Inn unde o noapte costă 595 de dolari, insă veți putea dormi in camera de tip hambar-chic. Oaspeții de la Farmhouse Inn beneficiază de acces exclusiv la vinăriile care nu sunt în mod normal deschise publicului, cum ar fi Kistler și Kosta Browne.

Paris, Franta

Paris este sinonim cu romantism. Ceea ce face acest oraș atât de special este combinația arhitecturii, a alimentelor și a artei. Vă recomandăm ca în călătorie să contractați un ghid pentru a vă da cele mai bune ponturi. Și dacă tot sunteți în luna de miere nu uitați să legați o panglică pe podul Pont des Art, care simbolizează dragostea față de partener.

Insula Harbour, Bahamas

Șansele să fi văzut acest paradis cu un nisip roz parcă sunt extraordinar de mici. Locul este iubit de toate vedetele mondiale prin prisma liniștii pe care îl oferă, dar și al peisajului de vis.  Vizitați plaja cu nisip fin Pink Sands, iar apoi loați prânzul în aer liber la Sip Sip, un restaurant cu mancare poraspătă si extrem de gustoasă.