Pattaya, destinaţia diferită a Thailandei. Faimoasa stațiune de pe plaja – Pattaya – a căpătat o reputație colorată de-a lungul anilor. Situată la mai puțin de 200 de kilometri de capitala Thailandei, Bangkok, este un loc perfect pentru a vă bucura de soare, nisip și mare. Pattaya a atras turiști din toată lumea, de când soldații americani au descoperit–o în timpul războiului din Vietnam. De atunci, profilul stațiunii  Pattaya a crescut constant, iar acum este una dintre cele mai populare destinații din Asia de Sud-Est. În ultimii ani, guvernul a depus eforturi susținute pentru a atrage familii în Pattaya și veți găsi o serie de atracții prietenoase pentru copii, cum ar fi parcurile acvatice și un acvariu impresionant. Cu toate acestea, rămâne o destinație pentru adulți – mai ales zona de-a lungul Walking Street, principalul centru de divertisment din oraș. Dacă călătoriți cu familia sau căutați o locație mai liniștită, încercați Jomtien Beach sau Naklua. Aceste zone sunt de asemenea turistice, dar sunt mai liniștite decât centrul plin de viață al orașului.

O plimbare de 30 de minute cu barca cu viteză sau cu feribotul timp de 45 de minute de la Pattaya la Koh Larn (numită și Koh Lan) este o evadare pașnică de la din agitația stațiunii Pattaya. Mai multe plaje cu nisip alb se întind de-a lungul țărmului insulei, cu tarabe de mâncare și numeroase sporturi nautice. Parasailing, plimbări cu barca cu banane și plimbări subacvatice sunt unele dintre cele mai populare. Tien este una dintre cele mai frumoase plaje, iar maimuțele sunt nelipsite pe plaja Nual. Puteți închiria motociclete pentru a vizita insula și, de asemenea, vă este la îndemână să petreceți o noapte într-una din numeroasele stațiuni de pe plaja din Samae și Tawaen.

Ramayana Water Park a câștigat titlul de „cel mai mare și mai bun parc acvatic din Thailanda”. Acesta oferă o zi plină de entuziasm pentru călătorii de toate vârstele, cu 21 de trasee diferite pe apă. O răscolire de diapozitive colorate, serpentine şi spirale în jurul parcului, inclusiv o cădere liberă ce dă palpitaţii inimii, dar și alunecări mai blânde pentru cei mici. Alte atracții includ piscina cu valuri duble, parcul de copii Aquasplash, cu fântâni și un impresionant labirint verde.  La activitățile zilnice se adaugă la toată distracția oferită de sporturile de echipă și includ polo pe apă, zumba și volei.

Este clar, niciun moment nu este static în acest paradis acvatic!