Odată cu apropierea nunții întrebarea care nu îți dă pace este legată de destinația din luna de miere. Pentru că știm că vă doriți ca această vacanță să fie una cu totul și cu totul specială vă propunem ca destinație Sri Lanka. O luna de miere in Sri Lanka are atat de multe arome precum cultura, frumusetea naturii si caldura localnicilor. Aici sunt câteva destinații uimitoare de luna de miere în Sri Lanka pentru a vă face să luați cât mai în serios propunerea noastră.

Coasta de Vest din Sri Lanka este fantastică în perioada noiembrie-aprilie, iar coasta de est este atrăgătoare din mai până în octombrie.

 

Bentota –  este o destinație perfectă pentru plajă pentru cei care sosesc în paradis! Stațiunea este locul unde râul Bentota Ganga și marea se îmbină într-o lagună exotică, o frumoasă unire – perfectă pentru o vacanță intimă. Aici este imposibil să rezistați plajelor cu palmieri și mării cristaline, iar confidențialitatea atât de necesară garantează o escapadă romantică. Aici există o mulțime de activități pentru a vă distra cu partenerul dvs., fie că este vorba de snorkeling, navigație, scufundări sau canotaj. Cel mai bun timp pentru o vacanță aici este noiembrie-aprilie

Mirissa este unul dintre cele mai romantice locuri din Sri Lanka, denumit și paradisul tropical. Această plajă retrasă în formă de semilună oferă pacea pe care o caută adesea tinerii căsătoriți. Pur și simplu savurați o nucă de cocos proaspătă și priviți la spectaculosul de răsărit și apus de soare. Bucurați-vă să vedeți o balenă uimitoare și delfinii în timp ce vă aflați la Mirissa. Surprinde-ți partenerul cu o întâlnire romantică pe plajă, fără nimeni în jur! Cel mai bun timp pentru a petrece sejurul aici este noiembrie-aprilie.

Tangalle. Pe marginea junglei Yala, Tangalle este o propunere unică pentru iubitorii de păsări. La vest de Tangalle sunt cele mai bune hoteluri pentru luna de miere din Sri Lanka, ascunse in golfuri idilice. La est există frumoase lagune cu mangrove și plaje nisipoase. Albastrul marii vă va face să vă simțiți într-un loci real. Vă recomandăm să explorați parcurile naționale care sunt foarte aproape sau să admirați țestoase uriașe care vin pe țărm pe timp de noapte pe plajele din Rekawa și Kahandamodara pentru a depune ouă! Cea mai bună perioadă pentru un sejur aici este noiembrie-aprilie.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici