Dacă până acum încă te-ai mai bucurat de vacanţa care a trecut şi ai depănat amintiri, a venit momentul să cauţi o destinaţie pentru vacanţa 2019. Este necesar să cauţi din timp o vacanţă nu numai pentru a găsi preţuri rezonabile la biletul de avion şi la cazare, ci şi pentru a fi sigur că mai găseşti locuri disponibile. Desigur şi pentru a te linişti că ai scăpa de grija planificării concediului pentru anul viitor.

Primul pas este următorul: gândeşte-te la bugetul pe care îl ai disponibil, perioada de concediu, câte zile poţi sta, cu cine vrei să mergi şi ce îţi doreşti să faci în vacanţă. Internetul este plin de site-uri cu multe idei şi preţuri de destinaţii de vacanţă, care mai de care să te atragă. Dar alegerea nu este mereu aşa uşoară. Mai jos poţi vedea în ce ţări din Europa poţi să mergi în vacanţa 2019 şi care ar fi motivul.

Franţa – în Franţa poţi să mergi la Paris dacă planifici o vacanţă împreună cu partenerul de viaţă. Desigur că este un loc potrivit şi pentru o escapadă cu prietenii.

Spania – în Spania poţi să vizitezi Barcelona, Valencia, Madrid, Bilbao sau Alicante. Poţi merge să vizitezi o parte din istoria Spaniei, să faci cumpărături sau să te bucuri de plajele însorite.

Italia – pentru cei pasionaţi de istorie oraşul Roma este ideal pentru a fi vizitat. Pentru cei care iubesc cumpărăturile pot alege Milano pentru un city break.

România – te tentează o vacanţă în ţară? Atunci alege Delta Dunării, Maramureş sau litoralul Mării Negre. Găseşte un loc unde nu ai mai fost niciodată.

Grecia – Salonic, Atena, Halkidikim sau Zakynthos sunt câteva din locurile unde poţi merge în Grecia. Cei mai mulţi turişti aleg ca principalul obiectiv în Grecia plajele bogate în nisip fin şi ape limpezi.

Malta – La Valetta este capitala Maltei, un oraş cu o vedere fascinantă unde merită să mergi. De altfel o ţară care nu se află de obicei pe listele de vacanţă, însă tu poţi fi o exceptie dacă vrei să vezi ceva nou.

Germania – Berlin, Hamburg, Frankfurt, Stutgart sau Dortmund sunt câteva dintre oraşele Germaniei de care cu siguranţă ai auzit şi merită să le vizitezi în vacanţă 2019.

Anglia – în această ţară poţi merge dacă îţi place anotimpul mai răcoros şi ploios şi vrei să scapi de căldura de pe timpul verii. Alege să mergi în Londra unde poţi vedea numeroase obiective turistice.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici