Algarve ocupă țărmurile sudice ale Portugaliei. Dotat cu un climat uscat și temperat pentru o mare parte a anului, regiunea luminează pozitiv lunile de vară, când zile lungi de soare scaldă peisajul cu lumină caldă și incandescentă. Și, pe măsură ce mercurul se ridică, gândurile se îndreaptă spre concediul anual, iar în această parte a lumii înseamnă clar un lucru – plaje perfecte!

 

Multe dintre cele mai atrăgătoare plaje ale Europei se găsesc de-a lungul coastei sudice a Algarvei, așa că să vedem care sunt cele mai bune resorturi de aici.

 

Vila Vita Parc Resort & Spa este recunoscută pentru calitatea facilităților sale de cazare, agrement și pentru restaurantul marcat de stele Michelin. Înfipt în inima grădinilor subtropicale înconjurate de palmieri și pini, confortul luxos oferit de Vila Vita îl face o destinație la modă și de dorit de către cei mai pretențioși turiști. Printre facilitățile oferite oaspeților se numără sanctuarul de sănătate și wellness al Spa-ului Vital, care urmează o abordare holistică în care fiecare tratament este adaptat nevoilor individuale.

EPIC SANA Algarve Hotel este combinarea unei semnături de design contemporan cu elemente arhitecturale organice. Având în vedere simplitatea sa aceasta este una dintre cele mai frumoase stațiuni din Algarve. Locul este foarte apreciat pentru facilitățile sale de petrecere a timpului liber, dar mai ales pentru Sayanna Spa de ultimă generație. Acesta este cu adevărat unul dintre sanctuarele de wellness de top din Algarve, unde sejururile întregi de vacanță sunt personalizate în jurul activităților de detoxifiere și programe de masaj – pachete personalizate adaptate la nevoile individuale de sănătate și de relaxare și cerințele oaspeților.

Vilalara Thalassa Resort. Bucurându-se de o locație retrasă și plină de minunate peisaje, Vilalara se află pe un vârf de stâncă îndreptat spre mare deasupra Praia das Gaivotas, un buzunar de nisip auriu accesat direct de la grădinile colorate ale hotelului.

Cazare cuprinde 104 apartamente junior și 12 apartamente care folosesc un design contemporan și nuante pastelate. Terasele sau balcoanele private oferă vederi frumoase la grădini, la piscine sau la mare. În interiorul resortului se află patru piscine în aer liber cu apă de mare și o piscină încălzită în jurul căreia se află cafenele bistro. Mai mult decât atât, această stațiune unică este preferată de către turiști prin prisma beneficiile dovedite ale talasoterapiei și la proprietățile sale de vindecare remarcabile, oferite de utilizarea climatului marin atlantic din regiune pentru a ușura o serie de afecțiuni.

De asemenea în topul preferințelor clienților se află următoarele resoturi :

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel,
PortoBay Falésia,
Pine Cliffs Residence,
Cascade Wellness & Lifestyle Resort,
Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa,
Tivoli Marina Vilamoura Algarve Resort,
The Lake Spa Resort.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici