Îți place să călătorești pentru a încerca mâncăruri și băuturi noi? Indiferent care este motivul călătoriilor tale, să mănânci și să bei este esențial și tocmai de aceea trebuie să te orientezi către astfel de localuri. Dacă se întâmplă să treci prin Bruxelles în următoarea vacanță și nu știi ce pub-uri să alegi, noi îți venim în ajutor. Mai jos am selectat un top 3 al celor mai recomandate localuri din Bruxelles. Iată care sunt acestea:

  • Poechenellekelder

Acesta este unul dintre primele localuri pe care le recomandă chiar localnicii. Dacă vrei să vizitezi statuia Manneken Pis, atunci împuști doi iepuri dintr-un foc. Poechenellekelder îți oferă posibilitatea să te așezi la o masă în aer liber sau în interior, în funcție de preferințele tale. Interiorul este decorat cu păpuși care au fost folosite în teatrul de păpuși care a existat în trecut. Aici vei găsi o gamă largă de bere belgiană, iar meniul îl poți vedea și înainte pe internet. Pentru cei interesați, cei mai popular bere se numește Westmalle Tripel.

Poechenellekelder, Brussels, Belgium

  • Delirium Café

Delirium Cafe se află în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai mare varietate de bere, având în prezent mai mult de 3.000 de beri în meniu. Această cafenea se află la capătul unei mici alei, în afara uneia dintre cele mai aglomerate străzi cu restaurante din Bruxelles. Este recomandat să eviți acest loc noaptea dacă nu îți plac mulțimile. În restul timpului este un loc liniștit și relaxant. Statuia înrudită cu Manneken Pis se află pe această alee, chiar vizavi de Delirium Cafe.

Delirium Café in Brussels Belgium

  • Moeder Lambic

La fel ca cele prezentate anterior, și acest local este renumit pentru berea sa. Aici poți găsi aproximativ 300 de feluri de bere tradițională Lambică, dar și alte băuturi belgiene sau chiar din import. Oamenii de aici sunt drăguți cu vizitatorii și îți oferă mici gustări sau diferite tipuri de brânză.  Localnicii îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai plăcute localuri din oraș.

Dacă nu am menționat deja, primele două localuri se găsesc în centrul vechi al orașului, lângă Grand Palace, iar ultimul la o distanță de 10 minute de mers cu taxiul.

 

Moeder Lambic in Brussels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici