Ca și capitală a Germaniei și una dintre cele mai importante destinații culturale din Europa, Berlinul se mândrește cu mai multe muzee și galerii de artă decât se poate aștepta de la o destinație. Acest oraș vibrant de peste trei milioane de locuitori găzduiește unele dintre cele mai importante muzee ale antichităților și artei din lume. Timp de aproape două secole, unul dintre cele mai pitorești colțuri ale sale, Muzeul Island (un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO), a atras mulțimi de turiști care vizitează atracții importante, cum ar fi Muzeul Pergamon. Cu toate acestea, Berlinul se mândrește cu peste 170 de muzee și undeva în regiunea a 300 de galerii de artă, de la mari afaceri publice până la instituții private mai mici. Iată lista noastră cu cele mai bune locuri culturale care merită să fie vizitate :

Muzeul Pergamon este cel mai faimos muzeu din Berlin – cu siguranță unul dintre cele mai populare, cu peste un milion de vizitatori annual. Superbul Muzeu Pergamon este centrul cartierului Muzeului Island, deschis în 1930 pentru a găzdui o colecție de reconstrucții complete ale clădirilor antice monumentale, Pergamonul are într-adevăr un număr de muzee unice sub un singur acoperiș, inclusiv Colecția Antichități, Muzeul Orientului Mijlociu și Muzeul de Artă Islamică.

Într-adevăr, Muzeul Dahlem găzduiește cele mai importante colecții de artefacte și comori non-europene, precum și cea mai mare colecție de meșteșuguri și artă populară din Europa, din multe culturi diferite ale Europei . Muzeul de Etnografie peste 60.000 de înregistrări sonore ale muzicii din întreaga lume. În Muzeul de Artă din Asia sunt numeroase piese de artă din China, Coreea și Japonia, care datează din 3000 î.Hr. până în prezent, inclusiv bronzuri, ceramică, picturi și sculpturi.

Muzeul egiptean din Berlin include numeroase artefacte importante din trecutul bogat al Egiptului, incluzând o colecție impresionantă de Papyrus. De asemenea, pe display se află circa 1500 de opere de artă și cultură din perioada 5000 î.Hr. până în anul 300 d.Hr., inclusiv un cap de calcar al reginei Nefertiți, soția lui Faraon Echnaton, din jurul anului 1350 î.Hr.

Deschis în 1983, Muzeul German de Tehnologie găzduiește numeroase expoziții permanente excelente legate de rolul țării ca putere industrială a Europei. Caracteristicile includ o privire fascinantă asupra Revoluției Industriale, împreună cu un atelier și echipamente reconstituite din primele fabrici din țară. Expoziția de transport rutier conține o varietate de biciclete, căruțe trase de cai, motociclete și mașini, în timp ce mașinile mari se găsesc în segmentul de transport feroviar, care include locomotive și vagoane care datează din 1843.

Muzeul de Arte Aplicate din Berlin a fost înființat în 1867 și rămâne una dintre cele mai importante și mai vizitate galerii de artă ale orașului cu expoziții din toate sferele artei europene aplicate din Evul Mediu până în prezent. Expuse pe patru etaje aici se găsesc lucrări din ceramică, portelan, sticlă, bronz, email de aur si lucrarea aurarilor bizantini, precum si vasele de argint, mobilierul, ceasurile, textilele, broderiile, covoarele decorative, Art Nouveau si Art Deco.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici