Atunci când mergeți în Israel este important să luați în considerare tradițiile și obiceiurile localnicilor și să respectați în mod corespunzător regulile lor. În cartierele ortodox-evreiești, femeile, în mod ideal, nu ar trebui să se afle în public fără un partener de sex masculin. Atunci când vizitați un loc evreu sau un loc de închinare, și bărbații ar trebui să își acopere capul. Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai deosebite locuri din Israel care nu trebuie ratate:

  • Akko și Old Akko Market

Bazarul si piata ciudata a orasului de coasta Akko este locul perfect în care să pierdeți o oră sau două. Nu uitați, de asemenea, să explorați cetatea și faceți un tur al băilor turcești!

  • Ierusalim

Orașul sfânt a fost un loc sacru pentru cei religioși și spirituali timp de mulți ani, dar frumusețea acestui oraș antic constă și în istoria bogată pe care o are de oferit vizitatorilor pasionați de aceste lucruri.

Old Jerusalem, Palestine

  • Jaffa

Acest oraș vechi așezat pe malul mării la sud de Tel Aviv este un contrast puternic în ceea ce privește designul modern al orașului vecin. Faceți o plimbare și bucurați-vă de arhitectura deosebită și de priveliștile uimitoare de la apus, văzute din port! Orașul vecin biblic și istoric Neve Tzedek a devenit, de asemenea, o locație populară, înfloritoare, cu străzi fermecătoare și o atmosferă asemănătoare satului.

15 itinerary musts for your trip to Israel.

  • Marea Galileii

Rezervorul mare de apă dulce alimentat de râul Iordan este un loc minunat pentru a cunoaște frumusețea naturală a Israelului! Pe malurile Mării Galileii se află orașul lui Isus din Capernaum – un loc arheologic bogat în istorie, acum nelocuit, care merită să fie văzut.

Sea of Galilee, Israel (Photo by Eli Tzruia)

  • Zidul de Vest

Pasionați de religie sau nu, probabil că ați auzit despre Zidul de vest (numit și Zidul Plângerii). Cel mai sfânt loc unde credincioșii evrei pot să se roage, Zidul de Vest este un loc în care mulți au venit să sărbătorească, să plângă, să se roage și chiar să îngroape rugăciuni în zid timp de secole.

December 6, 2017: The Western Wall aka Kotel in Old City of Jerusalem. Today will go down as a most momentous day in the history of Modern Israel . Pres. Trump declares that the US officially recognizes Jerusalem as the capital of Israel and expresses plans for the relocation of the US Embassy from Tel Aviv to Jerusalem .

  • Marea Moartă

Un alt loc care nu trebuie ratat, Marea Moartă,  este cel mai sudic punct de pe Pământ.  Aceasta este renumită pentru apele foarte sărate și nămolul negru bogat în minerale. Marea însăși se micșorează încet din cauza climatului cald al Orientului Mijlociu, așa că vizitați-o cât încă mai puteți!

De asemenea, mergeți la un turneu de mâncare dacă puteți – alimentele din Israel sunt uimitoare! Pentru cei aventuroși, luați un safari în deșert sau faceți sufundări în Marea Roșie.

The Death sea Israel....

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici