• Reine 

Un sat pescăresc fermecător de pe insula Moskenesoya, Reine găzduiește doar 329 de persoane și câteva site-uri incredibile. Un loc minunat pentru a călători în aer liber, Reine are câteva oportunități excelente pentru drumeții, pescuit, mers pe caiac și, dacă este o noapte senină, Lumina Nordului va fi ceva de vis.

Lofoten Islands Travel Tips: Everything You Need To Know

  • Hamnoy
Situat în partea de est a Moskenesoya, Hamnoy se află la aproximativ 2 kilometri est de Reine și este cel mai vechi oraș pescăresc din arhipelagul Lofoten. Hamnoy este un loc excelent pentru o destinație de vacanță în cea mai mare parte a anului, dar, dacă sunteți fan jazz, atunci planificați să vizitați zona în mai, când orașul găzduiește Festivalul de Jazz Elijazzen.

Vă recomand să mergeți de-a lungul podului pentru a vizita micuța insulă – Sakrisøy și pentru a vă bucura un delicios burger cu pește proaspăt la Anitas Sjømat.

Lofoten Islands Travel Tips: Everything You Need To Know
  • Henningsvaer

Amplasat pe câteva insule mici, în largul coastei Austvagoya, Henningsvaer este o destinație perfectă, atât pentru peisajul său deosebit, cât și pentru arta sa. Pentru a ajunge pe insule, există un drum îngust care pare să treacă prin munți; și credeți-mă, pentru această priveliște chiar merită să vizitați Henningsvaer. În timp ce sunteți acolo, asigurați-vă că nu ratați Galleri Lofotens Hus, un muzeu care se transformă într-o galerie de artă.

Lofoten Islands Travel Tips: Everything You Need To Know

  • Nusfjord

Unul dintre cele mai bine conservate sate pescărești din Lofoten, Nusfjord este un loc minunat pentru a merge dacă doriți să vă bucurați de peisajul excelent și de cultura tradițională a zonei. Dacă îl vizitați în perioada iunie – august, asigurați-vă că ați încercat spa-ul în aer liber și observați cum localnicii prepară uleiul tradițional de ficat de cod din zonă.

Lofoten Islands Travel Tips: Everything You Need To Know

  • Plaja Unstad

Plaja Unstad din Vestvagoy nu este doar una dintre cele mai frecventate plaje din Lofoten, este, de asemenea, un loc potrivit pentru surfing și găzduiește cea mai nordică școală de surfing din lume. Cu apele sale înghețate și fiordurile care se ridică în cer, această plajă nu trebuie ratată.

Kvalvika Beach in Lofoten Islands, Norway

  • Plaja Ramberg

Situată pe insula Flakstadoya, Ramberg Beach este o plajă frumoasă de nisip alb care, în timpul verii, vă atrage practic să faceți o baie în apele ngăsale. Deși este mai rece decât un paradis tropical, apa de lângă Plaja Ramberg este mai caldă decât te-ai aștepta datorită Golfului.

Ramberg Beach in Lofoten Islands, Norway

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici