Spania este o ţară foarte frumoasă şi o destinaţie potrivită pentru o vacanţă de vară pentru cei care iubesc să facă plajă. Dacă ai mers deja în Turcia, Grecia sau în Bulgaria şi vrei ca următoarea vacanţă să fie într-un loc în care nu ai mai fost, îţi recomandăm să vizitezi plajele din Spania.

Ne-am gândit că prima vacanţă în Spania trebuie să fie extraordinară. De aceea am facut un top cu cele mai frumoase plaje pe care merită să le vizitezi în vacanţa ce urmează. Unde alegi să faci plajă?

1. Es Trenc Beach, Mallorca

Această plajă se află în partea de sud în Mallorca şi are o dimensiune foarte mare. Interesant este faptul că aici nu vei găsi restaurante şi hoteluri deoarece este parte a unui parc naţional. Nisipul este foarte fin iar apa limpede, este un loc liniştit unde nu se practică sporturi acvatice. În apropiere sunt şi nişte dune de nisip, însă accesul este interzis la ele.

Fuerteventura
Fuerteventura

2. Playa de Ses Illetes, Formentera

Plaja se află în sudul Ibizei, mai exact face parte din Insulele Baleare. Este o plajă foarte vizitată iar peisajul este unul superb asemănător cu Caraibe. Mulţi turişti din Ibiza vin în trecere pe aici cu yachturile lor de lux.

3. Playa de Bolonia, Tarifa

Plaja se află în sudul Spaniei în provincia Cadiz şi este una dintre plajele preferate ale spaniolilor. În apropiere se găseste un parc natural, dar şi ruinele unui fost oraş roman.

4. Costa Calma, Fuerteventura

Această plajă se află aproape de coasta Africii, iar ceea ce o face specială este nisipul său alb. Având în vedere că aici valurile sunt foarte mari, locul este perfect pentru cei care iubesc sporturile pe apă.

5. Playa del Ingles, Gran Canaria

Se află în insulele Canare şi este a doua plajă ca popularitate de aici, dar şi una dintre cele mai frumoase. Pe lângă plajă aici poţi găsi cluburi de noapte, dar poţi face şi diferite activităţi precum windsurfing, sailing sau jet-skiing.

Marbella
Marbella

6. Nikki Beach, Marbella, Costa del Sol

Plaja este cunoscută printre cele mai celebre pentru că aici au loc foarte multe petreceri pe plajă, unele fiind extravagante cu şampanie foarte scumpă.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici