Japonia este o țară foarte mare, iar transportul aici este destul de costisitor. De aceea, cel mai indicat ar fi să căutați atracții turistice în zona în care mergeți voi. Cu toate acestea, dacă nu ați ales încă o destinație exactă în Japonia, acestea sunt cele mai frumoase locuri care merită văzute:

  • Hokkaido 

Regiunea nordică a Japoniei, Hokkaido și capitala sa Sapporo sunt destinații excelente pentru cei care iubesc activități în aer liber, în special schi și alte sporturi de zăpadă în timpul iernii. De la stațiunile de schi precum Tomamu până la parcurile naționale cum ar fi Lacul Toya, găzduind și vulcanul activ Mt. Usu, Hokkaido oferă multe oportunități de camping, drumeții și activități potrivite în timpul primăverii sau al verii.

  • Tohoku

Dacă atunci când te gândești la Japonia îți vin în minte samurai care se luptă printre flori de cireșe, aceasta este regiunea pe care trebuie să o vezi. Aomori și Aikita sunt renumite pentru festivalurile lor, Kakunodate și Kitakami pentru florile lor de cireșe, și Hirosaki, Aizu și Sendai pentru istoria cu samurai și a folclorului.

Top 5 Places To Visit In Japan's Tohoku Region - Girl Tweets World

  • Kanto

Aici se află Tokyo și Yokohama, regiunea Kanto fiind dens urbanizată. În aceste două orașe puteți găsi arhitectura tradițională, cum ar fi Templul Sensoji și Grădina Sankeien, case de ceai, onsen, mâncare și viață de noapte activă, atracții distractive cum ar fi Muzeul Ghibli și Hakkeijima Sea Paradise și magazine uimitoare. Kanto este un loc minunat pentru a merge dacă doriți să încercați puțin din tot ceea ce Japonia are de oferit.

  • Chubu

Gazduind Mt. Fuji și o serie de cetăți istorice, Chubu este locul unde puteți merge pentru istorie și izvoare termale. Castelul Matsumoto, Takayama și Inuyama prezintă un interes deosebit.

I love Japan. Such a beautiful, scenic, cultured country. Late snow falling /  Toyama, Japan

  • Kinki

Pentru un amestec de modernitate și istorie imperială, explorați Kyoto și Osaka. Kyoto a fost capitala originală a Japoniei, iar Koka, Iga Ueno și Ise Shima sunt cunoscute pentru mormintele Shinto și pentru istoria ninja.

  • Chugoku

Regiunea Chugoku este separată în două părți, regiunea industrializată Sanyo, cu numeroasele sate pescărești moderne și regiunea rurală Sanin. Aici veți găsi Hiroshima și peștera Aikiyoshidai, cea mai mare și cea mai lungă din Japonia.

Jizo statues at Daisho-in Temple, Miyajima, Hiroshima, Japan

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici