Caraibe nu este doar o destinație pe o insulă de vis, ci un arhipelag de peste cinci mii de insule! Puerto Rico, Aruba, Haiti, Tobago, St. Maarten, Bonaire – acestea sunt doar câteva dintre insulele uimitoare și variate care merită să fie văzute măcar odată în viață.

Fiecare loc are un farmec aparte și ar trebui să fie explorat, dar acest articol are scopul de a oferi informații generale despre călătoriile în Caraibe, precum și de a evidenția unele dintre cele mai bune obiective, activități și experiențe pe care le puteți trăi pe aceste insule.

  • Transport

Una dintre cele mai populare căi de a călători în Caraibe este prin linia de croazieră. Navele de croazieră reprezintă o modalitate de a vizita mai multe insule într-o singură călătorie și, cu mâncare inclusă, cazare și alte activități, poate fi un mod economic de a vedea insulele.

Odată ce ați ajuns la stațiunea aleasă, închiriați o mașină sau utilizați mijloace de transport în comun pentru a vă deplasa. Cele mai multe insule au servicii de taxi, iar stațiunile oferă de multe ori servicii de transport proprii pentru clienții lor.

Cant wait for 7 days in Grand Cayman Islands in October!! One more stamp on Mine and Prestons passports!! ❤️❤️❤️❤️❤️

  • Cultură

Pe multe insule veți găsi nu numai plantații și fortărețe vechi de piatră din istoria coloniilor europene, ci și influențele africane din istoria Caraibelor în comerțul cu sclavi din Atlantic. Prezența puternică a comerțului nautic a atras și pirați, iar orașe precum Port Royal în Jamaica și Tortuga din Haiti au devenit faimoase pentru acea parte a istoriei lor.

Castries, St. Lucia | What would you do with 8 hours in St. Lucia? The towering twin peaks of the Piton mountains are the island's primary attraction. They're surrounded by beautiful rainforests, banana valleys, revitalizing sulphur springs, and more natural beauty. Cruise with Royal Caribbean to Castries to seek what makes St. Lucia unique.

  • Mâncare

Bucătăria fiecărei insule în parte este diferită, în funcție de istoria locuitorilor săi: africani, europeni și nativi. Cu toate acestea, fructele de mare, trestia de zahăr, cacao și fructele proaspete tropicale joacă un rol important în toate acestea. Deși apa de la robinet nu este sigură în anumite destinații (și asigurați-vă că ați cercetat acest lucru înainte de a pleca), nu prea contează – în Caraibe există un număr uimitor de tipuri de bere, vin de fructe și rum.

Travel Gallery: Jade Mountain Resort, St. Lucia Caribbean

  • Ce să faci în Caraibe

Surf, Sail, Scuba, & Snorkel – Apele din Caraibe sunt fantastice pentru activitățile acvatice, iar aici veți vedea creaturi subacvatice, pe care nu le veți vedea nicăieri în lume.

Plage de Ste.Lucie, Caraibes

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici