Țara Sfântă este mult mai mult decât o destinație religioasă. În timp ce unii pot căuta o intervenție divină, o trezire spirituală sau o călătorie religioasă, alții vin în Israel doar pentru a descoperi istoria și cultura uneia dintre cele mai vechi civilizații din lume.

Indiferent de motivele pentru care te-ai aventurat în Israel, iată câteva lucruri utile:

  • Cea mai bună perioadă în care să vizitezi Israel

În mod special, cel mai bun moment pentru a vizita Israelul este în luna mai – după pelerinaje religioase din aprilie și înainte de sosirea turiștilor din timpul verii. Luna mai este ideală pentru a călători în Israel și atunci veiți găsi și cele mai mici prețuri pentru bilete de avion și hoteluri.

  • Climă

Vremea și clima variază în funcție de locația geografică din Israel. Vă puteți aștepta la veri calde și uscate la nivel național din aprilie până în octombrie, dar zonele de nord și de coastă au în mod obișnuit ierni răcoroase și ploioase în comparație cu clima aridă din sud și est.

  • Cazare

Două dintre destinațiile cele mai populare din Israel sunt locurile sacre ale Ierusalimului și orașul înfloritor Tel Aviv, ambele situate în centrul țării, pentru a permite accesul facil la cele mai multe repere.

♦Ierusalim:

Opțiuni pentru buget limitat:  St. George’s Cathedral Pilgrim Guesthouse, Legacy Hotel

Opțiuni de lux: Mount Zion Boutique Hotel, Leonardo Plaza Hotel Jerusalem

♦Tel Aviv:

Opțiuni pentru buget limitat: Dizengoff Suites, The Diaghilev

Opțiuni de lux: Royal Beach Hotel Tel Aviv, 65 Hotel

Tel Aviv #Israel

  • Ce trebuie să conțină bagajul pentru Israel

– Adaptoare electrice

Un obiect must-have! Prizele electrice din Israel sunt diferite, așa că ar fi bine să vă cumpărați câteva dintre aceste adaptoare electrice înainte de călătoria voastră și să le aveți în bagaj.

– Îmbrăcăminte adecvată

Deși poate fi extrem de cald pe timp de vară, bărbații și femeile care se îmbracă sumar primesc destule critici dure din cauza locului și culturii religioase. Ca regulă generală, vă recomandăm să purtați cămăși de bumbac (care acoperă cel puțin coatele) și pantaloni sau fuste lungi dacă vreți să vizitați locații religioase sau să călătoriți prin Ierusalim sau cartiere evreiești ortodoxe.

Os 10 lugares que você não pode deixar de conhecer em Israel - Danielle Noce

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici