Africa de Sud nu este atât de ieftină pe cât ați crede. Dacă plănuiți să călătoriți aici, iată câteva sfaturi utile:

  • Transport

Spre deosebire de alte părți ale lumii în care transportul în comun era mai avatajos decât închirirea unei masini, aici lucrurile se întâmplă exact pe dos. Există autobuze destinate transportului în comun, dar acestea acoperă un traseu destul de mic, astfel că cea mai bună modalitate de transport în Africa de Sud este reprezentată de mașinile închiriate.

  • Mâncare

Ei au un amestec grozav de mai multe bucătării, dar trebuie să încercați mâncarea Cape Malay din Capetown pentru că este delicioasă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hrană pentru că veți găsi preparate pe gustul tuturor.

  • Ce să faci în Africa de Sud

Trebuie să mergeți neapărat într-un safari. Fiecare parc este diferit și oferă o experiență unică. Vizitați Tsitsikamma & Storms River. Sunt o mulțime de lucruri pe care le puteți faci aici, iar frumusețea naturală din Africa de Sud nu se compară cu nimic altceva!

See the unimaginable beauty of South Africa. You won't regret it!

  • Unde să stai în Africa de Sud

Cele mai recomandate sunt taberele din Parcul Național. Acestea sunt foarte bine echipate (adesea cu aragaz și frigider) și au băi mari. Desigur, există și locuri mai puțin plăcute în care vă puteți petrece noaptea, dar asigurați-vă că sunteți corect informați și șiți cum arată locul în care veți ajunge pentru a nu fi dezamăgiți ulterior.

Kruger National Park in South Africa • photo: Timothy Griesel on 500px

  • Ce să nu faci în Africa de Sud

În aceată zonă puteți întâlni tot felul de oameni, fie că vin din țări străine, fie că sunt localnici. De aceea, este destul de greu să îți dai seama dacă au anumite obiceiuri sau lucruri pe care ar trebui sau nu să le facă un turist. În orice situație, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți politicoși cu cei din jurul vostru, să vă arătați recunoștința atunci când cineva vă ajută în vreun fel și să nu priviți localnicii cu dispreț, raisism sau un aer de superioritate. Oamenii din Africa de Sud sunt foarte prietenoși și ospitalieri, așa că încercați să apreciați aceste lucruri.

Penguins!! Cape Town, South Africa | lark&linen

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici