Am adunat cele mai bune sfaturi de călătorii în Italia pentru a vă ajuta să vă planificați următoarea vacanță. Aici este tot ce trebuie să știți înainte de a vizita Italia:

1. Nu comandați insalata verde și să vă așteptați să primiți altceva decât un castron de salată

July 21 2018 ______________________________________ Official INSTAGRAM Community IG from ATRANI IG_ITALY present: IG DAY @gennaro_rispoli author photo @elelabai selector photo published on the tag #ig_italy . #ig_italy_gennaro_rispoli @elelabai Admin Group IG_ITALY member country of @IG_WORLDCLUB @alessia_b71 @gianrynaldo Team #IG_ITALY official tag group #ig_worldclub and #ig_clubaward Use the official tags to publicize your shots around the world ______________________________________ information email info@igworldclub.com ______________________________________

2. Nu faceți mofturi atunci când mergeți în restaurante

Italienii iau de obicei lucrurile așa cum sunt menționate în meniu și nu ați vrea să fiți străinul enervant care solicită lucruri speciale. Cu toate acestea, ei devin din ce în ce mai obișnuiți cu veganii și vegetarienii, deci nu ar trebui să fie o problemă atunci când comandați astfel de preparate la majoritatea restaurantelor frecventate de turiști.

3. Pregătiți-vă să mâncați târziu

Majoritatea restaurantelor, mai ales cele faimoase, deschid abia după ora 19.00 sau chiar mai târziu.

The Colosseum or Coliseum also known as Flavian Amphitheatre an elliptical amphitheatre built in 80AD is probably the most impressive building of the Roman Empire. Rome, Italy    |    15 Most Colorful Shots of Italy

4. Banii și bancomatele

Este o idee bună să schimbați banii încă de acasă. ATM-urile sunt cel mai economic mod de schimba bani în timp ce vă aflați în Italia, dar bancomatele aeroportului pot fi goale atunci când aterizați (mai ales într-dacă mergeți în weekend) și sigur nu vă doriți să fiți obligați să schimbați banii la una dintre casele de schimb valutar scumpe.

Bergamo, Italy

5. Grevele în transport sunt comune în Italia, deci înarmați-vă cu timp și răbdare dacă vreți să ajungeți undeva la o oră fixă

Nu trebuie să rămâi șocat dacă apare o astfel de grevă care vă poate afecta planurile de călătorie! Nu este neobișnuit ca italienii să aibă greve la tren, greve la taxi sau greve la autobuz.

Grevele au devenit o parte a culturii și modului de viață din Italia. Cele mai multe greve sunt anunțate înainte, astfel încât să le puteți evita. Doar asigurați-vă că acordați atenție semnalelor din gările locale despre orice greve viitoare.

6. Rezervați cazare în afara orașelor mari pentru a obține cele mai bune oferte și pentru a evita aglomerațiile

7. Sfaturi pentru călătoriile cu trenul

Dacă doriți să rezervați biletele înainte pentru a obține cel mai bun preț, dar nu vă cunoașteți datele sau ora exactă de plecare, atunci luați un „Ordinary Ticket”.  Rețineți că are o dată de expirare, așa că asigurați-vă că știți care este aceasta.

De asemenea, unul dintre cele mai bune sfaturi pentru Italia este să nu uitați să validați biletul înainte să urcați în tren pentru a evita posibilele amenzi!

Leaning Tower of Pisa, Italy