Ai un copil mic, dar parcă ai vrea să mergi în vacantă și nu ai cu cine să il lași acasă așa că acum trebuie să faci alegerea în funcție de nevoile lui. Perioada copilăriei este dificilă pentru vacantă întrucât au nevoie de monitorizare constantă și atunci cum poate un părinte să se bucure de o pauză în timp ce navighează pe acest teren incomod?

 

Răspunsul ar putea fi un complex all inclusive, în care activitățile abundă și unde urmașii dvs. pot întâlni tineri de vârsta lor, dar să vedem care sunt sugestiile noastre pentru o vacanță perfecta cu un copil cu vârta cuprinsă între 6 si 13 ani.

 

Karavostási, Grecia

Familiile cu copii suficient de maturi pentru a înota bine, dar nu suficient de mari pentru a-si lăsa părinții în cluburi se vor bucura de izolarea de la Karavostási. Pe coasta nord-vestică a Greciei și aproape de stațiunile importante se dezvoltă Karavostási care le pune la dispoziție turiștilor o plajă cu nisip fin de 1640 de metri lungime, care dă naștere unei mări albastre. Nisipul, de culoare gri deschis până la maro pământiu, cu o margine de pietricele mici, este lung și larg, astfel încât orice trafic de-a lungul pistei depromenadă dinn spate este puțin probabil să vă deranjeze. Pentru ca plaja să fie potrivită pentru copiii mici trebuie ca aceștia să folosească încălțăminte special.

Lindos, Rhodes, Grecia

Cu case construite pe o colină deasupra unui golf, Lindos este o lume aparte, departe de stațiunile moderne care domină o mare parte din Rhodos care face pentru destinația perfectă pentru familii. Pe lângă plaje vă puteți rătăci pe aleile pietruite până în cetatea din secolul al XIV-lea, cu templul său mândru din secolul al IV-lea î.Hr. (copiii ar putea opta pentru mersul cu măgarul, animalele sunt bine îngrijite), iar din Lindos puteți faceți excursii de o zi fără probleme la pajiștile verzi ale Văii Fluturelui (32 mile) și orașul Rodos (30 de mile).

Praia de Barranco, Algarve, Portugalia

Dacă aveți un interes în golf, tenis, sau călătoriți cu copii de aproape orice vârstă, Pine Cliffs este locul pentru tine. Academia fantastică de tenis găzduiește lecții de dimineață până seara pentru aceste sporturi, activități care ar putea să îți țină ocupat copilul.

 

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici