Probabil deja ţi-ai planificat vacanţa pentru vara următoarea, ceea ce este foarte bine pentru că nu mai ai această grijă prea curând. Însă ce te faci când va veni momentul să îţi faci bagajul? Eşti sigur că iei cu tine tot ce ai nevoie?

Pentru că de cele mai multe ori este enervant să ai nevoie de ceva şi să constaţi că l-ai uitat acasă, cel mai bine este să îţi faci lista din timp pentru a ştii ce să îţi iei cu tine în vacanţa la mare. Poţi chiar să îţi scri pe o foaie pentru a-ţi fi mai uşor atunci când impachetezi. Iată câteva idei:

Minim două costume de baie

Pentru un sejur de 5 sau 7 nopţi la mare este necesar să ai minim două costume de baie, dar şi pentru o vacanţă de câteva zile precum un city break este la fel de util. De ce? Pentru că în primul rând nu se ştie când unul dintre ele se poate rupe şi mai ales că nu ai cum să ţi le speli după ce le foloseşti.

Ochelari de soare şi pălărie

Niciodată să nu pleci pe plajă fără aceste două lucruri pentru că nu se ştie cum te poate prinde soarele. Pălăria este extrem de necesare pentru a-ţi acoperi capul şi pentru a te asigura că nu faci insolaţie.

Cremă cu protecţie solară

Un alt lucru destul de important este protecţia solară. Chiar dacă stai la soare doar între orele permise, asta nu înseamnă că nu te poate prinde soarele şi să îţi ardă pielea.

Vacanţă la mare? Iată ce trebuie să conţină bagajul tău
Vacanţă la mare? Iată ce trebuie să conţină bagajul tău

Mai multe tricouri şi pantaloni scurţi

Fiind vară cu siguranţă transpiri mai mult şi te vei simţi nevoit să te schimbi mai des, mai ales când vii de la plajă. De aceea pune-ţi în bagaj mai multe tricouri şi pantaloni scurţi.

Două perechi de papuci de plajă

Din cauza faptului că se pot rupe sau poate sunt noi şi este prima oară când îi poţi şi îţi pot face răni, este bine să ai cu tine în bagaj încă o pereche de papuci de plajă.

Loţiune calmantă după plajă

Poate că ai o cremă cu factor de protecţie prea mic sau ai uitat să te dai cu cremă, atunci este bine să ai la tine şi o loţiune calmantă după plajă pentru pielea arsă de soare.

O umbrelă pentru plajă

Pentru cei care nu suportă prea mult să stea la soare, o variantă este să îşi ia o umbrelă. Aceasta este foarte eficientă pentru că nu trebuie să îşi mai facă griji în privinţa insolaţiei.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici