Cu sigurață o dată în viață vă doriță să aveți un concediu cu totul și cu totul special. Fie că vă gândiți la o insula privată, la o rezervație în junglă sau la o proprietate elegantă în munți, toate trebuie să vă ofere confortul necesar pentru a vă simți precum în rai. Astfel de destinații trebuie să vă ofere servicii personale de lux, mancare all inclusive de calitate, siguranță, peisaje incredibile și lux. Noi vă arătăm care sunt locurile care întrunesc aceste condiții.

 

Insula Nihi Sumba din Indonezia, aflată la o oră de zbor de Bali,  este considerată una dintre cele mai bune insule din lume. Aici încă se găsește o coastă sălbatică și este o locație potrivită pentru cei care caută liniște având în vedere că filozofia stațiunii este „The Edge of Wildness”. Stațiunea se află într-o rezervație naturală drept pentru care nu veți găsi televizoare aici, ci doar briza oceanică rece, aventuri pe insulă, personal cald și prietenos și vederi glorioase la mare.

Pe insula puteți face scufundări, plimbări cu barca, echitație, să explorați cascade ascunse, să mergeți cu bicicleta pe munte sau în safari cu o masină de teren, să vizitați fabrica de ciocolată din zonă, tratamente spa, pescuit sau yoga cu vedere la mare.

Brando, Tahiti este locul perfect dacă visezi la un paradis tropical. Amplasat pe o insulă privată, care cuprinde o lagună de 3 mile, această stațiune neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon reprezintă ultima fiță în materie de lux. Stațiunea a fost creată pentru a păstra frumusețea și biodiversitatea insulei și a servi drept model de durabilitate – energia solară, sistemele de climatizare cu apă de mare și alte tehnologii în domeniul energiei regenerabile. Nu este surprinzător că iubitorii de natură vor fi în rai aici. Florile de corali înfloritoare strălucesc în lagună, păsările se întorc pe țărmuri, balenele înotă în migrațiile lor anuale, iar țestoasele de mare cuibăresc pe plaje.

După cum v-ați aștepta, activitățile se învârt în jurul apei, iar stațiunea oferă tot echipamentul de care aveți nevoie pentru a face paddleboard, snorkel, scufundări și caiac în apele limpezi. Dacă doriți să aflați mai multe despre ecologia și conservarea insulei, puteți vizita eco-stația și discutați cu cercetătorii. Stațiunea oferă, de asemenea, discuții despre cultura și istoria polineziană.

Jumby Bay  este o insulă privată cu palmieri din Antigua, plină de plaje orbitoare. Jumby Bay este o eleganță tropicală, întreaga insulă fiind fără autovehicule și putând fi explorată doar pe bicicletă. În special, Jumby Bay este cunoscut pentru personalul său amabil, care oferă servicii de cinci stele cu un zâmbet cald. Bucătăria este de clasă mondială, infuzată cu arome tropicale, iar cel mai des întâlnit loc pentru a servi masa este pe plajă sau lângă piscină.

De asemenea pe lista noastră de recomandări se află :

Royal Malewane, Africa de Sud,

Jade Mountain Resort, Sf. Lucia,

Twin Ferms, Statele Unite ale Americii,

Cottar’s 1920s Safari Camp, Kenya,

Southern Ocean Lodge, Australia,

Likuliku, Fiji,

Lily Beach Resort & Spa, Maldive,

North Island, Seychelles.

 

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici