Deplasarea pe timp de iarnă nu este cea mai plăcută, însă atunci când vorbim despre vacanță parcă totul este mai ușor. În funcție de personalitatea fiecăruia vacanțele în lunile de iarnă pot fi într-o zonă călduroasă sau din contră la frig. Aici vă prezentăm câteva opțiuni pentru o vacanță de iarnă perfectă.

 

Roma, Italia

Din moment ce Roma este înăbușită de turiști vara, vremea rece a iernii este perfectă pentru mersul pe jos și pentru a lua la rând toate atracțiile istorice. Dacă vă decideți din timp că sfătuim să luați bilete pentru a servi masa de la miezul nopții de Crăciun la Bazilica Sf. Petru.

 

San Miguel de Allende, Mexic

Orașul spaniol colonial este chiar mai vibrant în timpul sărbătorilor atunci când puteți viziona procesiunile teatrale din jurul orașului și puteți să vă bucurați de spectacole, artificii, muzică live și dans în piața principală.

 

Londra, Anglia

Luminițele de Crăciun de pe străzile Bond și Regent nu se compară cu orice am văzut în întreaga lume. În ziua de Crăciun, du-te și servește o masă tradițională engleză de Crăciun, cu o friptură, budinca Yorkshire, plăcinte și alte preparate tradiționale.

 

San Diego, California

Adevărul este că va fi un pic cam cald, dar dacă veniți de la zăpadă, un Crăciun în California ar putea fi un vis împlinit. Cu siguranță veți profita de plajă, însă puteți și să vizitați toate atracțiile turistice ale orașului, să participați la mesele tematice și nu uitați de patinoar !

 

Paris, Franta

Parisul este romantic oricând în an, dar văzând Champs-Élysées-ul iluminat și Turnul Eiffel înconjurat de zăpadă este ceva cu adevărat special. Indiferent ce faceți, nu plecați fără a încerca desertul tradițional de Crăciun – Bûche de Noel.

Praga, Republica Ceha

Praga arată ca și cum ar fi o scenă scoasă direct dintr-un basm, mai ales atunci când este acoperită de zăpadă în timpul iernii, dar Crăciunul este deosebit de magic. Târgurile de Crăciun din Piața Orașului Vechi și din Piața Wenceslas sunt unele dintre cele mai bune și cele mai faimoase din Europa.

 

New York, New York

Ați văzut în filmele de Crăciun copacul Centrului Rockefeller ani la rând, însă acum este timpul să îl vedeți în realitate. Du-te la patinaj, vezi decorurile de pe Fifth Avenue, admirați toate ferestrele magazinelor festive, iar dacă se întâmplă să fie zăpadă, veți vedea Central Park altfel.

The Rockefeller Center Christmas Tree is lit December 4, 2013 in New York. AFP PHOTO/Stan HONDA (Photo credit should read STAN HONDA/AFP/Getty Images)

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici