Dubai este o destinație interesantă pentru Orientul Mijlociu, dar dacă aveți impresia că din orice loc de cazare pe care îl contractați vei avea parte de acele priveliști uluitoare, vă înșelați. Trebuie să știți ca pentru asemenea priveliști va trebui să scoateți bani frumoși din buzunar, așa că  aveți două opțiuni principale: fie stați în centrul orașului, fie lângă port și plajă. Atracții precum Burj Khalifa ( cea mai înaltă clădire din lume) sunt situate în Downtown Dubai. Zona din jurul Dubaiului Marina oferă vederi frumoase la apă și niște posibilități de shopping excelente, iar plaja Jumeirah este destinația principal a emiratului.

Dacă vreți să vă relaxați și să aveți parte de lux incredibilul Palm Jumeirah, o imensă peninsulă făcută de om, în formă de frunză de palmier, este plină de oferte de la toate marile hoteluri de lux. Pentru stilul arabic contemporan, servicii personale și o locația excelentă, Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah oferă o experiență luxoasă în Dubai.

Burj al Arab Jumeirah, singurul hotel de șapte stele al planetei, vă poate primi cu brațele deschise și vă pune la dispoziție de la helipadul de pe acoperiș până la cele mai extravagante idei.

Dacă doriți lux pentru o familie cu copii, complexul Atlantis, The Palm combină ideea unui hotel de lux cu un parc acvatic, un acvariu și un parc de distracții. Complexele incredibile subacvatice ale stațiunii oferă oaspeților o experiență unică, cu pereți de sticlă în dormitor, cameră de zi și baie.

Pentru un buget mai redus recomandam zona Deira și zona din jurul Dubai Creek, centrul vechi al orașului care oferă încă cea mai bună gamă de locuri de cazare lowcost. Hilton Dubai Creek are camere și suite frumoase, câteva opțiuni de luat masa și priveliști spre pârâu.

Hotelul Ambassador este o altă opțiune ieftină bună în zona Dubai Creek. Acest hotel indian deține numeroși oaspeți indieni și este cunoscut pentru marea sa bucătărie indiană

Pentru o cazare pe plajă vă recomandăm hotelul DoubleTree by Hilton Dubai – Jumeirah Beach care a fost construit inițial ca o clădire de apartamente de lux, iar oaspeții beneficiază acum de spații immense și elegante de unu, două și chiar de trei camere.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici