Bangkok s-a dezvoltat în jurul râului Chao Phraya, iar multe dintre hotelurile de lux ale orașului se află de-a lungul râului, oferindu-le oaspeților o vedere liniștită la râu. Orașul este destul de răspândit, dar bine conectat de Metro și sistemul său BTS Skytrain. Zonele Siam și Ratchaprasong sunt nucleul turistic al Bangkok-ului. Sukhumvit Road este una dintre artele principale din Bangkok, iar districtele Bang Rak și Sathorn sunt în principal umplute cu zgârie-nori ai corporațiilor, dar daca ne luam după locația lor non-turistică trebuie să vă spunem că asta nu înseamnă că nu există locuri bune de cazare.

Cele mai multe dintre cele mai luxoase hoteluri ale orașului sunt situate de-a lungul râului Chao Phraya. Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers este un hotel cu adevărat pe malul marii, cu o excelentă piscină și diverse oferte de sporturi de apă. Hotelul este chiar barca proprie, care vă duce peste râu și spre stația Skytrain.

Hotelul Shangri-La, Bangkok este, de asemenea, pe malul râului și oferă stil, lux și servicii asiatice ale brandului. Există o piscină pe malul apei și un spa de lux. Siam Kempinski Hotel Bangkok este, de asemenea, aproape de râu și chiar lângă mall-ul Siam Paragon.

Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit este o opțiune de lux pe Sukhumvit Road. Complexul hotelier are o gamă de facilități de cinci stele și o frumoasă infinită plajă pe acoperiș.

Cei care caută cazare la un buget mai redus trebuie să știe că Hotelul Dang Derm de pe strada Khao San Road are camere curate și spațioase, precum și o piscină foarte frumoasă pe acoperiș și spa.

Dacă sunteți axați pe un buget redus dar doriți să rămâneți pe malul râului, încercați ibis Bangkok Riverside – un lanț hotelier Accor. Proprietățile Ibis sunt întotdeauna curate și bine gestionate.

Cei care își doresc un loc romantic trebuie să știe că W Bangkok in Silom este o opțiune excelentă. Situat chiar pe șoseaua North Sathorn, camerele și suitele au un design uber-elegant.

The St. Regis Bangkok este o legend atunci când vine vorba despre lux, dar la un preț avantajos. Toate camerele și apartamentele sunt dotate cu serviciul St. Regis Butler, obiectivul principal al căruia trebuie să fie despachetarea / ambalarea bagajelor de către propriul dvs. șofer. Pentru confortul dumneavoastră aflați că hotelul se află chiar lângă BTS Skytrain.

Pentru o atmosferă veche într-o proprietate plină de antichități, încercați The Siam. Hotelul de lux este situat pe trei acri luxuriante, chiar pe râul Chao Phraya. O croazieră în timpul unei cine romantice, pe o barjă de orez restaurată, este doar una dintre activitățile special oferite de hotel oaspeților săi.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici