Un city break vă oferă posibilitatea de a ieși și de a explora istoria, cultura și arta unui loc nou într-un timp scurt. Chiar dacă este vorba de 2-3 zile aceste vacanțe vă pot oferi amintiri care să dureze o viață și să vă bucurați de unele dintre cele mai iconice monumente și atracții ale lumii. În nici o ordine particulară, aici sunt doar câteva dintre cele mai bune city break pe care le puteți lua în 2019.

 

ROMA – Micul climat mediteranean al Romei este o remiză persuasivă pentru vizitatorii din nordul rece, dar atracția principală va fi întotdeauna energia pulsatoare a unui loc care trăiește viața ca o formă de teatru. Provocarea este să decideți ce să faceți în acele 3 zile pentru că există atât de multe biserci, siteuri arheologice, piețe și picturi pentru a fi vizionate încât că o viață nu este suficientă, așa că trebuie să faceți o selecție foarte meticuloasă.

VENEȚIA nu își pierde niciodată capacitatea de a încânta. Turiștii sunt atrași de frumusețea plăcută a unui oraș minunat care se pare că este construit în mod miraculos pe apă. Bisericile și muzeele din Veneția oferă o imagine despre gloria antică, dar există și o scenă de artă contemporană vibrantă. Veneția este un loc unic și magic 365 de zile pe an.

FLORENŢA este unul dintre orașele mari de artă ale Europei. Frescele lui Giotto, David-ul lui Michelangelo, picturile lui Botticelli și operele lui Leonardo da Vinci sunt doar câteva dintre lucrările de artă care pot fi admirate aici.  Florența este, de asemenea, un oraș viu, cu restaurante vibrante și o scenă de noapte plină de viață, precum și o animație culturală la fel de vioaie. Frumos, istoric, plin de magazine ciudate și meșteșuguri de calitate și aproape de dealurile acoperite de viță de vie din Chianti, Florența atrage an de an tot mai mulți turiști.

MILANO

Centrul de modă al Europei, Milano are o viziune internațională cosmopolită, o scenă vibrantă a mâncării și a băuturilor și zeci de hoteluri care se potrivesc tuturor bugetelor. Ceea ce atrage în mare parte vizitatorii este shoppingul – magazinele de designer, marile branduri, dar si buticurile mici care se găsesc în toate colțurile orașului.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici